Holger i sine seje longies

Holger i sine seje longie

De sejeste uldblebukser ever!
Nu kan du få de lækre økologiske longies med striber og pangfarvede kontrastkiler på rumpen…samt en helt nyudviklet shortie i samme stil.

De nye longies og shorties er strikket i ren økologisk lanolinuld og har flotte friske kiler bagpå i håndfarvet garn fra Naturlig Beklædning. De er behandlet med lanolin-emulsion og er helt tætte og vidunderligt bløde.

Idéen til striberne kom fra en god kunde, der ikke kunne få nok af striber – og så snart det først par var færdigt, begyndte jeg på det næste på..de ville bare strikkes 🙂

Hvorfor uld til blebukser?
Uld er et af de allerbedste materialer til blebukser, da det er helt naturligt – det indeholder ingen kemi og er 100% åndbart.

Er uldblebuksen korrekt behandlet med lanolin er den helt tæt og lanolinen gør endog at ulden renser sig selv. Lanolinen går ind og nedbryder lugt og bakterier, så du ikke behøver vaske bukserne ret ofte – tror der gik 4 måneder inden jeg vaskede vores 1. gang.

Fås i mange kombinationer…
Du kan få de nye økologiske longies og shorties i mange forskellige kombinationer af str. og farver – grunden er altid stribet i chokobrun og natur, og kilerne/bindebåndene fås i 5 forskellige farver; karrygul – ren retro, æblegrøn – dejligt unisex, pink til de tøsede, turkis til de lidt mere drengede og orange/rød meleret til alle.

Se dem alle sammen hos Ko og Ko og husk at der kan være en smule leveringstid alt efter hvor meget tryk der er på 🙂

Bestil lige de longies eller shorties du synes er flottest!

One Response to “Økologiske longies og shorties – nu med seje striber :)”

Leave a Reply