Silkebløde lommebleer med bambusvelor fra AlvehamnSvenske Alvehamn har begået en vidunderlig lommeble med silkeblød bambusvelour inderst mod huden…man tror det er løgn at noget kan være så blødt.

Lidt features på Alvehamns bambus lommeble
Lommebleerne er onesize og har en blebuks af PUL-belagt polyester eller minky – inderstoffet er det tidligere nævnte velour af 70% bambus og 30% økologisk bomuld.

Som indlæg følger et firkantet prefold-indlæg i dobbelt bambusfleece (100% bambus) – rigtig godt sugende indlæg der giver en forholdsvis net ble der suger rigtig fint. Indlægget er meget velegnet til dagsbrug og til natbrug for børn der ikke tisser voldsomt meget.

Lommebleen er sideknappet, så der ikke sidder lukketøj midt på maven og generer for bevægeevnen. Den kan justeres i størrelsen med trykknapper ned foran og trykknapper i siderne bruges til nemt at justere vidden i taljen og i benene.

Ekstra sugeevne til nat
Når du køber lommebleen leveres den med indlægget i bambusfleece som standard, og får du brug for yderligere sugeevne til f.eks. natten eller til lurene om dagen kan du købe det supersugende prefold natindlæg i bambusfrotté og bambusfleece med en ekstrasugende kerne af hamp.

Se videoen om Alvehamns lommeble i bambus:

Du kan også besøge Alvehamns egen hjemmeside her!

2 Responses to “Lommeble i luksuriøs bambusvelour…det blødeste af det bløde”

 • Maria:

  Hej,
  jeg er ny i stofble-henseende, men syntes det er rigtigt dejligt med instruktionsvideoerne, så tak for dem.
  Jeg syntes det er svært at vurdere hvilket mærke man bør gå efter, og savner at høre nogle flere brugeres erfaringer – hvor kan jeg det? Jeg er klar over at det selvfølgelig er en smagssag hvilken type stofble man vælger, men det ville være så fint med noget vidensopsamling for at gøre det mere overskueligt for os nye 🙂
  Mvh Maria

 • Mette:

  Tak for din kommentar – du kan altid prøve at spørge inde på vores Facebook-side 🙂 Skriver du på væggen skal jeg nok sørge for at dele det så alle ser det!

Leave a Reply