Little Lamb lommebleer

Lommebleen fra Little Lamb

Der er kommet nye stofbleer fra Little Lamb – nemlig nogle rigtig fine lommebleer med indlæg i 100% bambus.

Lommebleerne fås i skrivende stund  i 3 farver og 3 størrelser, så de dækker fra ca. 3 mdr til blefri. Af specielle features kan nævnes dobbelt række trykknapper i taljen og ekstra lækagebarrierer ved benene, der kan tage det der måske ved et uheld flyder over.

Yderstoffet er PUL-belagt polyester og inderstoffet er microfleece – og det medfølgende indlæg er i 100% oekotex-certificeret bambus. Det giver et fint sugende indlæg, der ligger godt fast under fleecen.

Lommebleerne er meget rimelige i prisen ( 145,- ) og nemme at håndtere med en god lomme bagtil. Helt klart en enkel og god ble til en meget rimelig pris 😉

Se Little Lambs lommebleer her!

 

Leave a Reply