Der er kommet et helt nyt stofble-mærke til landet og jeg er Så glad for at kunne præsentere det. Det drejer sig om det østrigske mærke Blümchen, der allerede har fået fine bedømmelser både herhjemme og udenlands.

Jeg havde købt en stak hjem som jeg sendte ud til en række testere, så de blev testet af både store, små, tykke og tynde og den generelle modtagelse var rigtig positiv. Prisen ligger i den lavere ende, hvilket nok var medvirkende til de gode tilbagemeldinger, for man kan hurtigt få spenderet mange penge på stofbleer, når man først kommer i gang.

Omdrejningspunktet i Blümchen stofbleerne er de fine print og gode sugeevne med indlæg i bambus…

  • Den nye AIO fås i både ensfarvet og med søde print, men velcro og med trykknapper. Den er onesize og indlæggene kun er syet fast i den ene ende, så den tørrer forholdsvis hurtigt.
  • Lommebleen fås med velcro og er onesize. Foret i selve blebuksen er i mikrofleece med staydry effekt og indlæggene er en kombi af hurtigtsugende mikrofiber og langsomt sugende bambus.
  • Den faconsyede stofble er i en klasse for sig og jeg må indrømme at jeg har store forventninger til den. Den er dejligt tyk og har yderligere en lomme, så den kan boostes endnu mere, hvis der er behov for det.

 

Blümchen stofbleer designes i Østrig og produceres i Pakistan og Kina under ordnede forhold. Det betyder at priserne kan holdes nede i et rigtig fint leje, der passer til de fleste stofble-pengepunge.

 

 

Jeg fik en række garvede stofble-brugere til at teste og her er et udpluk af deres kommentarer:

En rigtig god ble til forholdsvis billig penge. Virker tynd, og dermed meget fleksibel og ikke “stor og stofble-agtig”. Jeg ville nok ønske at dette var en af de føste stofbleer jeg havde stiftet bekendtskab med. (Om AIO)

Den sidder supergodt på min søn på 2,5 år som er slank, men den gaber i benene når min datter brugte den – den er ikke lille nok i benene til hende, men hun er også superslank (1 år og 7,5 kg). (Om lommebleen)

Sidder som syet og kan justeres til mit barn i forhold til lårtykkelse osv – eneste minus er at den er ret fluffy og derfor fylder godt på numsen. Bleen kan indstills meget i størrelsen sammenlignet med andre onesize-bler jeg har. (Om lommebleen)

Skøn ble med høj cute-faktor. Indersiden forbliver dejlig blød trods flere vaske. (Om lommebleen)

 

Leave a Reply